18.1 C
Athens

Έπαιξε τένις με παιδιά στο Αρκαλοχώρι ο Τσιτσιπάς – Το μήνυμα για τον τραυματισμό του

Μετά την επέμβαση στον ώμο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκμεταλλεύεται το λιγοστό διάστημα των διακοπών του επισκεπτόμενος την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Κρήτη και το Αρκαλοχώρι, περιοχή που επλήγη από τον σεισμό ένα μήνα νωρίτερα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έπαιξε τένις και ποδόσφαιρο με παιδιά της περιοχής γεμίζοντας με όμορφες εικόνες και αγάπη, ενώ τόνισε πως θα βοηθήσει όσο μπορεί για να χτιστούν γήπεδα και μέρη στα οποία τα παιδιά θα μπορούν να αθλούνται.

«Είναι φανταστικό νησί. Με εξέπληξε η φιλοξενία, οι άνθρωποι, τα τοπία τα οποία επισκέφτηκα. Όλη η θερμότητα των ανθρώπων ήταν εντυπωσιακή, με συγκίνησε. Αυτό το ταξίδι δεν το έκανα μόνο για να ξεκουραστώ, ήθελα και να προσφέρω στους ανθρώπους» είπε αρχικά ο Στέφνος και πρόσθεσε:

«Άκουσα ότι τα παιδιά θέλανε βοήθεια και θα εγκαινιαστεί σύντομα ένα καινούργιο γήπεδο εκεί. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να πάω και να γνωρίσω τον κόσμο, τα παιδιά που παίζουν τένις. Έπαιξα μαζί τους, το ευχαριστήθηκα».

Παράλληλα μίλησε και για τον πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι και τους στόχους για τη νέα χρονιά: «Το χέρι είναι φανταστικά, τέλεια. Είμαι σίγουρος πως θα ξαναβρεθώ στο 100% μου» είπε και πρόσθεσε για τη νέα σεζόν: «Στόχος σίγουρα είναι να πάω ακόμα ψηλότερα. Ελπίζω να πάει καλά η προετοιμασία και η καινούργια χρονιά να είναι 3 φορές καλύτερη από τη φετινή.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς