21.9 C
Athens

Tο «φάουλ» του Νέντοβιτς και ο τραυματισμός του Νικολαΐδη

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει τόσο μεγάλο θέμα ένα φάουλ σε αγώνα μπάσκετ.

Οκ, πήρε μεγάλες διαστάσεις επειδή ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε και θα μείνει για λίγο διάστημα εκτός, όμως αυτό δεν το λες και νέο.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού προφανώς είχε νεύρα όταν αποφάσισε να σχολιάσει στα social media τη φάση, όμως αυτό που δεν περίμενε είναι ότι το θέμα θα πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Στο τοξικό περιβάλλον που ζούμε, δε θέλει και πολύ ένα ασήμαντο γεγονός να πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις. Αρκεί κάποιος που γράφει σε ένα site τύπου tavlepolaprasina.gr να πλάσει το σενάριο και όλα παίρνουν τον δρόμο τους: Ο Νικολαΐδης έκανε επίτηδες φάουλ στον Νέντοβιτς επειδή ανήκει στον Ολυμπιακό. Και κάπου εκεί, ξεκινάει η ανθρωποφαγία.

Είναι ασύλληπτα τα όσα ακολουθήσαν: Χιλιάδες κόσμου έδιναν «ευχές» στο νεαρό γκαρντ, την ώρα που ο Νέντοβιτς συνέχιζε να σχολιάζει δίχως να κατανοεί τις… φιτιλιές που ανάβει και τα πατήματα που δίνει σε ανεγκέφαλους ώστε να βρίζουν χυδαία τον συνάδελφό του.

Ευτυχώς που κάποιος του το σφύριξε και άρχισε να σβήνει τα tweets του, διαφορετικά ακόμα θα ασχολούμασταν με τον λογαριασμό του! Ήταν φάουλ του αθλητή του Παναθηναϊκού το γεγονός ότι αρχικά πήρε θέση κατά του Νικολαΐδη, κατηγορώντας τον ότι το έκανε εσκεμμένα. Έδωσε πάτημα στους κάφρους να αρχίσουν τις… ευχές στον μικρό, ο οποίος επέδειξε περίσσια ωριμότητα και ψυχραιμία.

Με ένα μήνυμα που έβαλε αμέσως τα πράγματα στη θέση τους έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όλους. Στον Νέντοβιτς που βιάστηκε να τον κατηγορήσει, αλλά και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που του έγραψαν τα χειρότερα.

https://athlosnews.gr/apostomotikos-nikolaidis-aftonoito-oti-den-ypirche-prothesi-gia-nentovits-ygeia-se-osous-mou-efchithikan-chthes/?fbclid=IwAR1qtEj6ElExC-2ERdq-wYSBtNUaKvceJEY6tilZv7eTdd6q6Nh0SAWvoYc

Στον κανονικό κόσμο ο αθλητισμός πρεσβεύει τα ευγενικά ιδανικά, τη χαρά του παιχνιδιού, την υγεία. Στην Ελλάδα δυστυχώς άπαντες ψάχνουν αφορμές ώστε να ερμηνεύσουν ένα συμβάν με το λάθος τρόπο και ο φανατισμός μας περισσεύει.

Η χθεσινή απάντηση του «τραυματισμένου» από το μίσος Νικολαΐδη, ήταν η καλύτερη απάντηση στο φάουλ του Νέντοβιτς που τον έβγαλε στη σέντρα…

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ξέσπασμα Κάτας: «Αισθάνομαι ντροπιασμένος με τις βολές, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως έκανε ο Παναθηναϊκός»

Μετά τις... αμετάφραστες αιχμές στη Nova, ο Κάτας έγινε πολύ πιο σαφής στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ντροπιασμένος για το απίθανο 35-10 υπέρ του Παναθηναϊκού στις βολές

Παναθηναϊκός: Θλάση στη γάμπα ο Σλούκας, αγωνία ενόψει Final Four

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε στο β' μέρος του Game 5 και οι πρώτς πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση στη γάμπα, διάγνωση που αν επιβεβαιωθεί καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο φάιναλ φορ