22.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Θέλει να σώσει ό,τι μπορεί απέναντι στους ερασιτέχνες του Γιβραλτάρ

Ο αγωνιστικός κατήφορος του ΠΑΟΚ δε λέει να τελειώσει. Μετά και από τη νέα ήττα από τον Ιωνικό άπαντες στις τάξεις του Δικεφάλου του Βορρά έχουν βυθιστεί στην εσωστρέφεια και προσπαθούν να βρουν λύση για ένα καράβι που μπάζει από παντού.

Σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, το ματς με τη Λίνκολν (9/12, 22:00) μπορεί να αποτελέσει την τέλεια αφετηρία για μία νέα αρχή, εφόσον οι Ασπρόμαυροι πανηγυρίσουν τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην ερασιτεχνική ομάδα από το Γιβραλτάρ που τους είχε βάλει δύσκολα στο πρώτο ματς (0-2).

Μέσα σε όλα, όπως προέκυψε και από χθες, ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί και τα 2 θετικά κρούσματα κορωνοϊού που έκαναν απότομα την εμφάνισή τους και αναστάτωσαν κι άλλο τα αποδυτήρια της ομάδας.

Πάντως, η νίκη στο σημερινό παιχνίδι της Τούμπας και μάλιστα με αρκετά γκολ αποτελεί επιτακτική ανάγκη, με τον Ρουμάνο προπονητή να γνωρίζει για την απουσία του Βεϊρίνια στην άμυνα και να προσανατολίζει τα πλάνα του με ένα επιθετικό σύστημα (4-2-3-1) και τους:

Πασχαλάκη, Λύρατζη, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μούργκ, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι στο αρχικό σχήμα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς