17.7 C
Athens

Με το βλέμμα στην κορυφή!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19.45, Cosmote Sport 3) την Αντβέρπ έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου του στο Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι παράλληλα θέλουν και ήττα της Άιντραχτ από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία προκειμένου να πάρουν αυτοί το εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του και θα εμπιστευθεί για μια ακόμα φορά τους παίκτες που πήραν νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Στο τέρμα θα κάτσει ο Βατσλίκ, στην άμυνα οι Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτης, Σισέ και Λαλά, στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Εμβιλά με τους δύο Καμαρά, ενώ στην επίθεση οι Μασούρας, Λόπες και Ελ Αραμπί.

Μοναδικές απουσίες για την ομάδα του Πειραιά θα είναι αυτές των Βαλμπουενά και Παπαδόπουλου, αφού ο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να αποφύγουν τη δεύτερη θέση του ομίλου και περιμένουν σήμερα δώρο από τη Φενέρ, προκειμένου να μην βρουν στον δρόμο τους μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Μπαρτσελόνα, η Πόρτο και η Σεβίλη.

Ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης με βοηθοπύς του τους Ντανιέλε Μπιντόνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Μίκαελ Φάμπρι και Φάμπιο Μαρέσκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς