17.3 C
Athens

Τα 6+1 θηρία που απειλούν τον Ολυμπιακό!

Αν ο Ολυμπιακός τερματίσει στη 2η θέση του ομίλου του προκρίνεται στο... Champions League - Διαβάστε ποια είναι τα 6+1 θηρία που θα βρουν μπροστά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας στα πλέι οφ του Europa League

Δύο ισπανικές ομάδες (Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη) που μπορούν να γίνουν και 3 (αν χάσει η Βιγιαρεάλ από την Αταλάντα), δύο γερμανικές (Λειψία, Ντόρτμουντ) και η Πόρτο που την περασμένη σεζόν «πλήγωσε» τον Ολυμπιακό, είναι μόνο μερικές από τις πιθανές αντιπάλους των Ερυθρολεύκων στα μπαράζ με φόντο τη φάση των «16» του Europa League.

Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, έγιναν γνωστές όλες οι ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση (με εξαίρεση τον 6ο όμιλο) και οι οποίες θα αντιμετωπίσουν σε αγώνες μπαράζ τους δεύτερους των ομίλων του Europa League.

Εφόσον ο Ολυμπιακός έρθει δεύτερος στον όμιλο – δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον αφού θέλει εκτός από νίκη επί της Αντβέρπ και ήττα της Άιντραχτ από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία – τότε θα αναμετρηθεί με μια από τις παρακάτω ομάδες σε νοκ άουτ αναμετρήσεις με λάμψη… Champions League!

Η Σέριφ ουσιαστικά αποτελεί τον καλύτερο… προορισμό αλλά η φετινή πορεία της μόνο εφησυχασμό δεν πρέπει να δημιουργεί αφού θυμίζουμε πως ως πρωτάρα ολοκλήρωσε με 7 βαθμούς την παρουσία της σε όμιλο με Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ και Σαχτάρ.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ «16»

  1. Λειψία
  2. Πόρτο
  3. Ντόρτμουντ
  4. Σέριφ Τίρασπολ
  5. Ζενίτ
  6. Μπαρτσελόνα
  7. Σεβίλλη
  8. Βιγιαρεάλ ή Αταλάντα (η αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω χιονιά και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9/12)
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς