15 C
Athens

Ωμή παραδοχή από Ντόντσιτς: «Ίσως το παράκανα στις διακοπές μου»

Ο Λούκα Ντόντσιτς δείχνει πιο «βαρύς» από ποτέ με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς μέχρι τώρα στη σεζόν, με τις αντοχές του να μην βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με τις περισνές.

Ο Σλοβένος άσος ξόδεψε αρκετή… ενέργεια και άλλες τόσες θερμίδες στις διακοπές του καλοκαιριού μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που φαίνεται στα παραπανίσια κιλά και στις μέχρι τώρα επιδόσεις του στο παρκέ.

Ο Ντόντσιτς, όπως φαίνεται, τίμησε κάθε εστιατόριο της Μυκόνου στην οποία βρέθηκε για σχεδόν 3 εβδομάδες πριν λίγους μήνες και με τα όσα δήλωσε μετά το χθεσινό ματς κόντρα στους Νετς ουσιαστικά παραδέχθηκε την κάκιστη διαχείριση των ελεύθερων ημερών του, τουλάχιστον για έναν αθλητή του δικού του επιπέδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο κόσμος πάντα θα μιλά γι’ αυτό. Ξέρω κι εγώ πως πρέπει να τα πάω καλύτερα σε αυτό το κομμάτι», τόνισε σε πρώτη φάση για τα περιττά του κιλά.

«Είχα ένα μακρύ καλοκαίρι, έπαιξα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά πήρα άδεια για τρεις εβδομάδες. Ίσως το παράκανα λίγο, ίσως πολύ. Θα πρέπει να ξαναμπώ σε ρυθμό», πρόσθεσε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς