25.3 C
Athens

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Στέβαν Γέλοβατς στη Σερβία

Ράγισαν και οι πέτρες στο Νόβι Σαντ, εκεί που συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον αδικοχαμένο Στέβαν Γέλοβατς

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από διάφορες ομάδες – και από την ΑΕΚ που ήταν και η τελευταία του – απηύθυναν το τελευταίο αντίο στον Στέβαν Γέλοβατς.

Ένα νέο και χαρισματικό παιδί για το οποίο μιλούσαν όλοι με τα καλύτερα λόγια αλλά δεν πρόλαβε να ζήσει και να κάνει όλα όσα ονειρευόταν μιας και το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα στα 32 του χρόνια.

Ο Σέρβος είχε υποστεί εγκεφαλικό σε προπόνηση που έκανε στις 14 Νοεμβρίου και έκτοτε έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του, δίχως να καταφέρει να βγει νικητής. Ο θάνατος του σκόρπισε τη θλίψη και ακόμα άπαντες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη.

Την Τρίτη (7/12) πραγματοποιήθηκε στο Νόβι Σαντ η κηδεία του 32χρονου στην οποία παρευρέθηκαν και μέλη της ΚΑΕ ΑΕΚ, με τους συμπαίκτες του να εκπροσωπούνται από τον αρχηγό Δημήτρη Μαυροειδή.

«Πάγωσε ο χρόνος. Θρήνος. Οδύνη. Δεν υπάρχουν λόγια… Ο δικός μας άγγελος, ο STEVAN, “ταξίδεψε” σήμερα στη γειτονιά των αγγέλων. Οι Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Κότσιαρης (Τ. Manager), Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής Επικοινωνίας) από πλευράς ΑΕΚ έδωσαν “το παρών” στο κατευόδιο του αθλητή μας στο Κοιμητήριο του Νόβι Σαντ.

Στο μεταξύ, σε άκρως συγκινησιακό κλίμα ο εκ των κορυφαίων προπονητών φυσικής κατάστασης της Σερβίας και στενός φίλος της οικογένειας Αλεξάνταρ Γιοβάντσεβιτς έκλεισε τον επικήδειο μιλώντας στα ελληνικά με το εξής μήνυμα: ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…», αναφέρει στο facebook η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς