16.1 C
Athens

«Χοντρό» κράξιμο Κρατσιουνέσκου σε Κύρο Βασσάρα

Έντονη κριτική στον Επίτροπο διαιτησίας του Ρουμανικού ποδοσφαίρου, Κύρο Βασσάρα, εξαπέλυσε ο πρώην ποδοσφαιριστής και διαιτητής, Ιον Κρατσιουνέσκου.

Ο 71χρονος θεωρεί πως ο Έλληνας πρώην ρέφερι δεν γνωρίζει καθόλου το πρωτάθλημα για να μπορεί να βελτιώσει τα όποια προβλήματα έχει το κομμάτι της διαιτησίας.

«Το VAR θα μας βοηθήσει, αλλά δεν θα περιορίσει τα λάθη. Εγώ έστειλα αίτημα στον πρόεδρο και δεν μου έχει απαντήσει μέχρι στιγμής. Τι μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο; Που θέλει να κατευθύνει τη ρουμανική διαιτησία; Τι χρειάζεται ένας τύπος από την Ελλάδα για να ηγηθεί σε αυτή; Ζει (σ.σ. ο Βασσάρας) στην Ελλάδα και βγάζει 8.500 ευρώ.
Το λέω πολλά χρόνια τώρα σε σημείο που βαρέθηκα να το αναφέρω συνέχεια. Δώσε μου ένα παράδειγμα χώρας με ξένο επίτροπο στο κομμάτι της διαιτησίας. Υπήρχαν λίγες περιπτώσεις, αλλά είχαν τον ρόλο εκπαιδευτή.
Θα πρέπει (σ.σ. αυτός που αναλάβει τον ρόλο του επίτροπου) να γνωρίζει το πρωτάθλημα από τη τρίτη κατηγορία μέχρι την πρώτη. Πώς ξέρει, λοιπόν, αυτός ο Έλληνας πολίτης τα βασικά;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρατσιουνέσκου.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς