22.6 C
Athens

Ραζνάτοβιτς: Η ευγένεια και η αρχοντιά που συνόδευε τον Γέλοβατς ήταν μοναδική

Θλίψη έχει προκαλέσει το άκουσμα της είδησης του Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Ένας από τους πολλούς που έσπευσαν να συλλυπηθούν για τον άδικο χαμό του μπασκετμπολίστα, ήταν και ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος με ποστάρισμά του στο Instagram είπε το δικό του αντίο στον εκλιπόντα.

Αναλυτικά η ανάρτηση ανέφερε:

«Όταν συμβαίνουν τόσο άσχημα και άδικα πράγματα, οι άνθρωποι έχουν την τάση να βγάζουν όμορφους λόγους για εκείνον που μας άφησε… Ίσως όχι με τη σωστή σειρά.

Δεν ανήκω σε αυτούς… Ό,τι γράψω για τον Στέφαν είναι η εικόνα του ανθρώπου και του παίκτη που γνώρισα.

Εκπροσώπησα πολλούς παίκτες, χειρότερους και καλύτερους από αυτόν… Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν ήταν τόσο ευγενικός όσο εκείνος. Ο Στέφαν είναι ο μόνος που συνεχώς κατάφερνε να με πείθει, μολονότι υποστήριζα με πάθος αντίθετες απόψεις από εκείνον. Παρά τον θυμό και την κριτική του, δεν σταμάτησε ποτέ τη συνήθεια να φέρνει ένα δυνατό ποτό κάθε φορά που ερχόταν στο γραφείο μου.

Κάθε του επίσκεψη από το Νόβι Σαντ στο Βελιγράδι για να με δει, κατέληγε σε μια βόλτα στους γονείς μου, στο διαμέρισμα των οποίων έμενε ενώ έπαιζε στο Βελιγράδι. Όπως επίσης τον περίμενε το γλυκό της μητέρας μου. Η ευγένεια που τον συνόδευε ήταν μοναδική, το ίδιο και η αρχοντιά του. Φτιάξαμε μαζί πολύ ζωντανές αναμνήσεις από τα ταξίδια μας στην Ιταλία, την Τουρκία, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Λιθουανία, την Ιαπωνία, την Ελλάδα… Τώρα νιώθω οδύνη… Τα συναισθήματά μου είναι πολύ δύσκολα.

Δεν είμαι από αυτούς που θα γράψουν RIP, ούτε από αυτούς που θα δείξουν πόση θλίψη τους κυριεύει με ένα κείμενο. Ο πόνος μου για τον θάνατό σου δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που περνάει η οικογένειά σου…. Από την άλλη, είμαι σίγουρα εκείνος που θα βρει τον τρόπο να θυμάται τον Στέφαν ως κορυφαίο μπασκετμπολίστα και καταπληκτικό άνθρωπο. Θα βρω έναν τρόπο να κρατήσω την μνήμη σου για πάντα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς