19.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Και τώρα η Αντβέρπ

Η ομάδα του Πειραιά ξεκινάει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Αντβέρπ που ίσως κρίνει τη θέση που θα πάρει στον όμιλο!

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα το Σάββατο 4/12 από το Ηράκλειο σε έναν αγώνα από αυτούς που δίνουν πρωταθλήματα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο… φινάλε των ομίλων του Europa League, εκεί όπου θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Αντβέρπ.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ευελπιστούν ότι η Άιντραχτ θα «σκοντάψει» στην Τουρκία κι έτσι με δική τους νίκη στην Αμβέρσα θα μπορέσουν να τερματίσουν πρώτοι και να πάρουν το εισιτήριο απευθείας για τους «16» της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για αυτό το κομβικό ματς, αφού ξέρει ότι οι Γερμανοί δεν θα περάσουν εύκολα από την Τουρκία και τη «λαβωμένη» Φενέρ που διψάει για απαντήσεις.

Ο Πορτογάλος έχει ήδη στο μυαλό του το σχέδιο ώστε να χτυπήσει τους επικίνδυνους Βέλγους και να μπορέσει η ομάδα του Πειραιά να φύγει με τη νίκη. Ο ίδιος σκέφτεται να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες με την ΑΕΚ, τη Φενέρ και τον ΟΦΗ.

Ο Βατσλίκ θα υπερασπιστεί την εστία ενώ στην άμυνα το πιθανότερο είναι ότι θα επιστρέψει ο Σωκράτης αντί του Μπα, μαζί με τους Ρέαμπτσιουκ, Σισέ και Λαλά. Από εκεί και πέρα στο κέντρο θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Μπουτχαλάκη και Μαντί Καμαρά προκειμένου να πλαισιώσουν τους Εμβιλά και Αγκιμπού, ενώ σίγουροι είναι και οι Μασούρας και Ελ Αραμπί. Ο Λόπες με τον Αγκιμπού διεκδικούν την τελευταία θέση, σε περίπτωση που ο προπονητής του Ολυμπιακού παρατάξει την ομάδα με τρία χαφ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς