22.5 C
Athens

«Επανέρχεται για Πέλκα η Μπολόνια, προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ στη Φενέρ»

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν διάγει και το καλύτερο του διάστημα στη Φενέρ, έχοντας χάσει τη φανέλα του βασικού και τους αριθμούς που «εκτόξευσαν» την χρηματιστηριακή του αξία πέρυσι.

Ο Έλληνας άσος δείχνει να είναι δυσαρεστημένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στους «κιτρινομπλε» που δεν είναι απίθανο να ανοίξουν το φάκελο με τις προτάσεις για τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ τον ερχόμενο Γενάρη.

https://athlosnews.gr/o-pelkas-zitise-na-apochorisei-apo-ti-fener-symfona-me-ta-mesa-tis-tourkias/

Σε έναν από αυτούς τους φακέλους, δεδομένα θα βρίσκεται και η προσφορά της Μπολόνια, που σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα επανήλθε με νέα μειωμένη πρόταση για τον 27χρονο επιθετικό.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Fotomac» κάνει λόγο για προσφορά 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπολόνια στη Φενέρ για την περίπτωση του Πέλκα, τη στιγμή που οι Τούρκοι είχαν απορρίψει πρόταση 5,5 εκατομμυρίων από την ιταλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

«Η Μπολόνια χτύπησε την πόρτα για τον Πέλκα το καλοκαίρι, αλλά η Φενέρμπαχτσε δεν ήθελα να τον παραχωρήσει. Αναφέρθηκε ότι η πρόταση εκείνη την εποχή ήταν 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα ετοιμάζει νέα πρόταση 3,5 εκατομμύριων ευρώ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στη γείτονα χώρα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς