18.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Στα εκτός έδρας δείχνει να χάνει τον χαρακτήρα που είχε χτίσει

Ο φετινός ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με νίκες απέναντι στον Αστέρα, τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό, όμως η συνέχειά του μακριά από την Τούμπα είχε πτωτική πορεία. Τελευταία του εκτός έδρας νίκη ήταν στη Λεωφόρο την 9η αγωνιστική, ενώ στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν από τον Ατρόμητο, ήττα που έφερε πολλά προβλήματα στο στρατόπεδο της ομάδας.

Αν μετρήσει κάποιος τους φετινούς βαθμούς του ΠΑΟΚ θα διαπιστώσει ότι οι 12 από τους 19 είναι από ματς μακριά από την Τούμπα, γεγονός ενθαρρυντικό για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Όμως οι Ασπρόμαυροι του βορά φέτος δεν πείθουν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό, αφού είναι αρκετά ασταθείς σαν ομάδα και χαλάνε μόνοι τους ότι με κόπο χτίζουν.

Σήμερα στη Νίκαια καλούνται να ξεπεράσουν την αγωνιστική τους πτώση και να επανέλθουν στις νίκες, απέναντι στον Ιωνικό που αποτελεί σκληροτράχηλη ομάδα. Για να το καταφέρει θα πρέπει οι παίκτες του Λουτσέσκου να θυμηθούν το καλό εκτός έδρας πρόσωπο που έδειχναν μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου.

Σε διαφορετική περίπτωση ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με νέα ήττα που θα φέρει ακόμα περισσότερα προβλήματα στην ομάδα…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς