16.7 C
Athens

Ισοφάρισε το ρεκόρ του ο Σισέ με τα δύο γκολ στο Ηράκλειο

Ο Παπέ Σισέ διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του και αυτό το πιστοποίησε και στον αγώνα του Ηρακλείου κόντρα στον ΟΦΗ με τα δύο γκολ που σημείωσε.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού εξελίσσεται φέτος σε μια από τις πλέον ηγετικές μορφές της ομάδας με συνεχή παρουσία στην ενδεκάδα αλλά και κρίσιμα γκολ που βοηθούν τον Ολυμπιακό να φτάσει στην επίτευξη του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των εγχώριων διοργανώσεων.

Ο Σενεγαλέζος σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Πειραιά στην έδρα του ΟΦΗ και ισοφάρισε το ρεκόρ του του στα γκολ σε μια σεζόν, αφού ήδη έχει πετύχει τέσσερα, όπως και τη σεζόν 2017-2018!

Ο Σισέ μετράει φέτος 22 εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι ένα από τα πολύτιμα γρανάζια της ομάδας του Πειραιά στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει το νταμπλ!

Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά που πετυχαίνει δύο γκολ σε αγώνα του με τον Ολυμπιακό, αφού το είχε κάνει και πάλι τη σεζόν 2019 -2020 σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Λαμία, όταν οι Πειραιώτες είχαν επιβληθεί με 3-2 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον ίδιο να σκοράρει δύο φορές με το κεφάλι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς