15.6 C
Athens

Ετοιμάζεται για Ρεάλ ο Εμπαπέ: «Μιλάω καλά ισπανικά, έπρεπε να μάθω»

Η πιο μεγάλη επιθυμία του Κιλιάν Εμπαπέ είναι να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ρεάλ κι αυτό είναι δεδομένο.

Ο 22χρονος αστέρας της Παρί βρίσκεται στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τη γαλλική ομάδα και όπως φαίνεται μέσα από τα δικά του λόγια προετοιμάζεται για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, που πιθανόν να βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ διατηρεί στάση αναμονής από τον περασμένο Αύγουστο για την περίπτωση του Εμπαπέ δεχόμενη τα συνεχή άκυρα των Παριζιάνων που πλέον κινδυνεύουν να χάσουν το μεγαλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο ως ελεύθερο.

Τα πάντα θα κριθούν στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου Γενάρη, εκεί όπου ο Εμπαπέ θα αποφασίσει για το μέλλον του, αν και φαίνεται πως το έχει κάνει ήδη.

Σε συνέντευξή του στον Τιερί Ανρί, ο Γάλλος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε πως έχει μάθει καλά την ισπανική γλώσσα καθώς θα του χρειαστεί, κάνοντας πάντως ντρίμπλα (από τις καλές) σε ερώτηση του συμπατριώτη του περί προφορικής συμφωνίας με τους Λος Μπλάνκος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για τα… ισπανικά του ο Εμπαπέ:

«Μιλάω πάρα πολύ καλά την ισπανική γλώσσα! Ναι, τα πάω πολύ καλά. Σήμερα, δεν μπορείς να είσαι ένας μεγάλος σταρ και να μιλάς μόνο γαλλικά! Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό, δεν γίνεται να το κάνεις. Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε όλες τις καταστάσεις. Έτσι όταν φτάσει εκεί… θα ξέρεις πως να μιλάς και να συνεννοείσαι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς