23.5 C
Athens

Σλούκας: Δεν φοβάμαι την κριτική, είμαι εδώ για να παίρνω τις αποφάσεις

Ο Κώστας Σλούκας έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι στο Καζάν και συνέβαλε τα μέγιστα στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Ούνικς στην παράταση (84-87), εξηγώντας στη Nova πως η ομάδα του χτύπησε στη ρακέτα, έβαλε μεγάλα καλάθια τονίζοντας παράλληλα πως βρίσκεται στον σύλλογο για να παίρνει αποφάσεις.

«Ξέραμε ότι έπρεπε να ματσάρουμε την ενέργεια της Ούνικς, γιατί εδώ παίζουμε με μεγάλη ενέργεια και με πολλές αλλαγές. Ελέγξαμε το παιχνίδι, τον ρυθμό, τα ριμπάουντ, βάλαμε μεγάλα καλάθια, εκμεταλλευτήκαμε και τον Φαλ, που είναι η δύναμή μας στις αλλαγές και κερδίσαμε. Χτυπήσαμε από μέσα γιατί ξέραμε ότι είχαμε πλεονέκτημα.

Αν δεν κάναμε 2-3 λάθη θα το είχαμε καθαρίσει από την κανονική διάρκεια. Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε. Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Αφήνουμε το παρελθόν και κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Είμαι εδώ για να πάρω τις αποφάσεις, κάποιες φορές θα είναι σωστές, κάποιες λάθος. Δεν φοβάμαι την κριτική», είπε ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς