12.5 C
Athens

Ο ανεβασμένος Ρόνι Λόπες διεκδικεί φανέλα βασικού με τον ΟΦΗ

Ο Ρόνι Λόπες άργησε, αλλά δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάτι που φαίνεται μέσα από τη δουλειά του στις προπονήσεις και τη θετική του παρουσία στα ματς με τη Φενέρ και τον Λεβαδειακό.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δείχνει να έχει κερδίσει σε πρώτη φάση την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς κυρίως μέσα από την εξέλιξη του στις προπονήσεις και το τακτικό κομμάτι, γεγονός που δεν πρόκειται να περάσει στα ψιλά. Ως γνωστόν, ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά και την πρόοδο δίνοντας πολλαπλές ευκαιρίες σε όσους έχουν τη δυνατότητα να τις αρπάζουν, ανάμεσά τους και ο Ρόνι Λόπες, που αναμένεται να ξεκινήσει ξανά βασικός στο Ηράκλειο για το αυριανό (4/12, 19:30) ματς με τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δοκιμάσει ο Μαρτίνς στις τελευταίες προπονήσεις ο Λόπες θα τοποθετηθεί στο ένα άκρο της επίθεσης με τον Ονιεκούρου στο άλλο, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής για τέταρτο σερί παιχνίδι, ερχόμενος με φόρα από το όμορφο τέρμα που πέτυχε στη Λειβαδιά απέναντι στην τοπική ομάδα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς