17.6 C
Athens

Μακέντα: Δύο εβδομάδες ήταν αρκετές αλλά…

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εχθές κόντρα στον Βόλο, με το πρώτο γκολ να προέρχεται από τα πόδια του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο του γκολ στην φετινή χρονιά.

Το εντυπωσιακό με αυτό το γεγονός είναι πως τα τέσσερα αυτά τέρματα μπήκαν όλα στο  διάστημα των περασμένων δύο εβδομάδων, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ιταλός σκόραρε φέτος μέσα σε 14 μέρες όσο δεν σκόραρε στις υπόλοιπες 68 της σεζόν. Υπάρχει όμως και ένα αλλά…

Λίγο ο τραυματισμός, λίγο ο Καρλίτος, λίγο ο Γιοβάνοβιτς κτλ. και ο Μακέντα πέρναγε όλους τους αγώνες του μεταξύ πάγκου, κερκίδας και ενίοτε αγωνιστικού χώρου. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε αυτές τις 68 μέρες, ο επιθετικός του τριφυλλιού δεν αγωνίστηκε ούτε μία φορά ως βασικός.

Η πρώτη φορά που συνέβη φέτος αυτό ήταν στο πρόσφατο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λαμία, στις 22 Νοεμβρίου, με τον 30χρονο φορ να βγάζει «ασπροπρόσωπο» τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σκοράροντας ένα γκολ και προσφέροντας μία ασίστ. Έκτοτε, λοιπόν, έχει αγωνιστεί σε ακόμα δύο αναμετρήσεις βασικός, έχοντας πετύχει σε όλες από ένα τουλάχιστον τέρμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς