16.8 C
Athens

Ψηφίζει Μάλμε ο Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Μάλμε έχοντας σημειώσει 19 γκολ στις διοργανώσεις που αγωνίζεται με τους Σουηδούς και όπως τόνισε ο ίδιος, δεν σκοπεύει να φύγει από την ομάδα!

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την επέκταση του δανεισμού του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ντάνιλε Άντερσον.

«Εύχομαι και ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μην είναι το τελευταίο μου με τη Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα της και ελπίζω να συνεχίσω. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και συνεχώς λύνουμε ζητήματα», είπε αρχικά ο Τσόλακ, ενώ στη συνέχεια πέταξε το μπαλάκι στον τεχνικό διευθυντή όταν ρωτήθηκε αν θα παραμείνει: «Καλύτερα να ρωτήσετε τον Ντάνιελ (σ.σ. αθλητικός διευθυντής). Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, θα δούμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν έχουμε κάποια πίεση πάνω μας και ελπίζουμε πως σύντομα θα επιλυθεί το θέμα. Ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος».

Από την πλευρά του ο Ντάνιλε Άντερσον, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον ΠΑΟΚ:

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις που γίνονται σε καλό κλίμα. Είναι ξεκάθαρο ότι και εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά και αυτός θέλει να μείνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε κοντά σε συμφωνία, η οποία ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς