17 C
Athens

Ρεάλ – Μπιλμπάο 1-0: Με Μπενζεμά άνοιξε τη διαφορά στους 7!

Πώς να φοβάται τον οποιονδήποτε όταν έχει τον Καρίμ Μπενζεμά; Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Αθλέτικ Μπιλμπάο, όμως το γκολ του καυτού Γάλλου φορ ήταν εκείνο που της έδωσε τελικά το τρίποντο στην εξ αναβολής 9η αγωνιστική της La Liga.

Ένα τρίποντο που τη φέρνει στο +7 από την Ατλέτικο (έχει ματς λιγότερο) και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (με ίδιο αριθμό αναμετρήσεων).

Στο 40′ ο Βινίσιους και ο Μόντριτς άλλαξαν γρήγορα την μπάλα, ο Ασένσιο έπιασε το σουτ με τον Σιμόν να επεμβαίνει σε πρώτο χρόνο, όχι όμως και σε δεύτερο. Ο Μόντριτς προσπάθησε να πιάσει το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Μπενζεμά που από κοντά έγραψε το 1-0 για να πανηγυρίζει το 17ο φετινό του γκολ με τη Ρεάλ!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Βάθκεθ (81′ Νάτσο), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος (80′ Καμαβινγκά), Μόντριτς (70′ Βαλβέρδε), Ασένσιο (64′ Ροντρίγκο), Βινίσιους, Μπενζεμά

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Λέκουε (46′ Ντε Μάρκος), Νούνιεθ, Γεράι, Μπαλενθιάγα, Θαράγα, Ντάνι Γκαρθία (82′ Βέσγα), Βενθεδόρ (63′ Νίκο Γουίλιαμς), Μουνιαΐν (70′ Μπερενγκέρ), Ραούλ Γκαρσία (70′ Σανθέτ), Ινιάκι Γουίλιαμς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς