18.1 C
Athens

Αποκάλυψη Ιμπραΐμοβιτς: «Είχα συμφωνήσει με Νάπολι, ήθελα να πάρω το πρωτάθλημα όπως ο Μαραντόνα»

Αυτό δεν το περιμέναμε. Ο Ίμπρα μπορεί να μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις αλλά, αυτή που αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του προκαλεί σοκ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Σουηδό σταρ, επί εποχής Αντσελότι η Νάπολι είχε προσεγγίσει τον ίδιο από την εποχή που αγωνιζόταν στο MLS με τις δύο πλευρές να είχαν δώσει τα χέρια, αλλά την επικείμενη συμφωνία να «χαλάει» την τελευταία στιγμή λόγω της απόλυσης του Ιταλού τεχνικού το καλοκαίρι του 2019.

«Ο Μαραντόνα είναι θρύλος, είχα δε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και είχα αποφασίσει να πάω στη Νάπολι, όπως ο Ντιέγκο, να πάρω το πρωτάθλημα. Είχα κουραστεί στις ΗΠΑ, έλεγα να αποσυρθώ αλλά ο Ραϊόλα μου είπε να γυρίσω στην Ιταλία. Είχαμε συμφωνία με τη Νάπολι αλλά μετά ο πρόεδρος έδιωξε τον Αντσελότι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίμπρα, που στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο που τελικά επέλεξε τη Μίλαν αλλά και ανέλυσε την κόντρα του με τον Λουκάκου.

«Ρώτησα τον Μίνο (σ.σ. Ραϊόλα) ποια ομάδα είναι χειρότερη, για να την αλλάξω. Μου είχε πει ότι η Μίλαν είχε χάσει με 5-0 από την Αταλάντα την προηγούμενη μέρα, τότε αποφάσισα να πάω εκεί, σε μία ομάδα που ξέρω και μια πόλη που μου αρέσει.

Σε εκείνο το ντέρμπι με την Ίντερ στο Κύπελλο, ο Λουκάκου είχε αρχίσει να τσακώνεται με τον Ρομανιόλι και τον Σαλεμάκερς.

Είχα παρέμβει για να υπερασπιστώ τους συμπαίκτες μου και εκείνος μου επιτέθηκε σε προσωπικό επίπεδο. Σοκαρίστηκα, ήμασταν συμπαίκτες στη Γιουνάιτεντ. Ο Λουκάκου έχει μεγάλο εγωισμό, νομίζει ότι είναι πρωταθλητής και είναι πολύ δυνατός. Αλλά μεγάλωσα στο γκέτο του Μάλμε, όταν κάποιος έρχεται έτσι σε μένα, τον βάζω στη θέση του.

Έτσι τον είχα χτυπήσει στο αδύναμο σημείο του, τα τελετουργικά της μητέρας του. Και εκεί έχασε τον έλεγχο. Πάντως έχω ακόμη μία τρομερή αμφιβολία, είχαμε χάσει εκείνο το ματς και είχα αποβληθεί. Μετά τραυματίστηκα, ένα σωρό κακά πράγματα συνέβησαν. Βλέπετε ότι τα τελετουργικά του έπιασαν;

Είχα ζητήσει από τους φίλους μου που πιστεύουν να προσευχηθούν για μένα. Πρέπει να κανονίσω τον… λογαριασμό μαζί του, ελπίζω να τον πετύχω σύντομα. Αυτά τα πράγματα πρέπει να λύνονται στο γήπεδο, δεν μισώ κανέναν.

Ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι και οι δύο σπουδαίοι παίκτες. Προτιμώ τον Μέσι, γιατί έχουμε παίξει και μαζί, αλλά φέτος άξιζε να πάρει την Χρυσή Μπάλα ο Λεβαντόφσκι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς