17.4 C
Athens

Μπαρμπόσα: Όσο ανοργάνωτοι και να είναι οι Έλληνες, λατρεύω τον τρόπο ζωής τους

Μιλώντας στην ισπανική «A Bola» ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Έλντερ Μπαρμπόσα, εξέφρασε την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα και τον τρόπο ζωής των κατοίκων της.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του δημοσιογράφου της ιστοσελίδας, η οποία αφορούσε το πέρασμα του από την Τουρκία και τις άλλες ομάδες μετά την ΑΕΚ.

«Το λέω συχνά στους φίλους μου ότι, όσο ανοργάνωτοι και να είναι οι Έλληνες, η Ελλάδα είναι η χώρα με την οποία ταυτίζομαι περισσότερο. Λατρεύω τον τρόπο που ζουν άνθρωποι της χώρας.

Η Πορτογαλία θα είναι πάντα η πατρίδα μου, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω άλλη χώρα για να ζήσω, αυτή θα ήταν σίγουρα η Ελλάδα. Έχει καλό καιρό, καλό φαγητό, καλό καφέ, υπέροχα εστιατόρια, για να μην αναφέρουμε τις παραλίες.

Εδώ που είμαι μπορώ να επισκεφτώ ένα καλό εστιατόριο ή να πάω σε μία καφετέρια με κάποιον συμπαίκτη μου. Στην Τουρκία αυτό δεν ήταν αρκετό. Είχα περισσότερες προτάσεις να μείνω στην Τουρκία, αλλά είχα βαρεθεί. Έριξα τον μισθό μου για να έρθω στον Παναιτωλικό και χαίρομαι που το έκανα. Είμαι πιο χαρούμενος εδώ.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς