25.3 C
Athens

Ο Μέσι υποκλίθηκε στον Λεβαντόφσκι: «Άξιζες τη Χρυσή Μπάλα πέρυσι, έπρεπε να σου δώσουν το βραβείο»

Μέσι είσαι και θαυμαστά τα έργα σου! Η αδιαμφισβήτητη και διαχρονική αξία του Αργεντίνου σταρ έλαψε και στο Παρίσι, όπου πανηγύρισε την έβδομη Χρυσή Μπάλα (δεύτερη σερί) της τεράστιας καριέρας του, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον εξίσου σπουδαίο για τη σεζόν που μας πέρασε Λεβαντόφσκι και τρίτο τον ήρωα της εθνικής Ιταλίας, Ζορζίνιο.

https://athlosnews.gr/o-mesi-megalos-nikitis-tis-chrysis-balas-logo-argentinis-defteros-kai-adikimenos-o-levantofski/

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ κατάφερε να κερδίσει για έβδομη φορά στην καριέρα του την κορυφή του κόσμου, όντας ο μοναδικός που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο και αφήνοντας τον ρέκορντμαν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δεύτερο και… αδικημένο, καθώς πέρυσι και φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ με τη Μπάγερν αλλά τη μία (2020) δεν κέρδισε λόγω κορωνοϊού και την άλλη (2021) λόγω Κόπα Αμέρικα!

Ωστόσο, στις δηλώσεις του μετά την παραλαβή της πιο «βαριάς» μπάλας στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο άσος της Παρί υποκλίθηκε στην κλάση και τα κατορθώματα του αντιπάλου του, υπογραμμίζοντας ότι θα έπρεπε να του έχει δοθεί το πολύτιμο βραβείο από την περσινή χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι απίστευτο που βρίσκομαι ξανά εδώ. Δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί κι όμως είμαι και πάλι εδώ. Θέλω να συνεχίσω να μάχομαι απέναντι στις προκλήσεις, δεν ξέρω πόσος χρόνος μου μένει ακόμα, αλλά ελπίζω να ειναι αρκετός γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου στη Μπαρτσελόνα, την Παρί και την Αργεντινή. Μου έλειπε κάτι και φέτος συνέβη το αντίθετο. Κατάφερα ολοκληρώσω ένα όνειρο και αυτό το βραβείο ήρθε για αυτό που καταφέραμε στο Copa America.

Είναι μια ξεχωριστή βραδιά. Είναι τιμή μου να μάχομαι απέναντι στον Λεβαντόφσκι, ήσουν ο νικητής της Χρυσής Μπάλας πέρσι και το France Football έπρεπε να σου δώσει το βραβείο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς