24.6 C
Athens

Καζάζης: Ποιοτικός και πολύ καλός ο Δαλακούρας, απών με Μονπελιέ ο Μιγιαΐλοβιτς

Ο Ολυμπιακός εγκαταστάθηκε ξανά στην κορυφή της Volley League χάρη στη νίκη του με 0-3 στην έδρα του Μίλωνα και με τον Ανέστη Δαλακούρα να αγωνίζεται αντί του Μιγιαΐλοβιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και απουσίασε για ακόμα μια αγωνιστική.

Ο Δημήτρης Καζάζης μίλησε για την απώλεια του Σέρβου ακραίου και υπογράμμισε πως δεν θα είναι διαθέσιμος στα ματς αυτής της εβδομάδας (Μονπελιέ, Κηφισιά) αλλά ο Δαλακούρας είναι ποιοτικός παίκτης που καλύπτει επάξια το κενό.

 

«Είναι σημαντικός παίκτης και το έδειξε και πέρυσι, είναι βαρόμετρο για εμάς. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Ο Ανέστης Δαλακούρας στέκεται πάρα πολύ καλά, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ποιοτικός που κάνει λίγα λάθη, οπότε θεωρώ πως έχουμε καλύψει το κενό του. Φυσικά περιμένω την επιστροφή του για να έχουμε κι άλλες επιλογές στα δύσκολα παιχνίδια. Δεν θα είναι έτοιμος με Μονπελιέ και θα απουσιάσει αυτή την εβδομάδα, είχαμε και την απώλεια του Χαραλαμπίδη, έχουμε λιγοστέψει. Τα παιδιά όμως έκαναν πολύ καλή δουλειά και ανταποκρίθηκαν, κάναμε μια καλή εμφάνιση και πήραμε το τρίποντο», υποστήριξε ο κόουτς των Ερυθρόλευκων στην κάμερα της ΕΡΤ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς