18.2 C
Athens

ΠΑΣ Γιάννινα: 9 βαθμούς σε 5 ματς κόντρα στο BIG-5 φέτος

Ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί «φόβο και τρόμο» για τις ομάδες του BIG-5, αφού το ποσοστό επιτυχίας του εναντίον τους φτάνει το 60%

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να ηττήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ σήμερα (1-2), ωστόσο μόνο αρνητική δεν είναι η συγκομιδή του κόντρα στους μεγάλους φέτος.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έχει αντιμετωπίσει και τις 5 ομάδες του λεγόμενου BIG-5 για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και το ποσοστό επιτυχίας της αγγίζει το 60%. Οι μοναδικοί που κατάφεραν να ξεφύγουν από τα «δίχτυα» του ηπειρωτικού συλλόγου, ήταν η Ένωση και ο Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Άρης δεν κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον Άγιαξ της Ηπείρου, με τον τελευταίο μάλιστα να γνωρίζει ταπεινωτική ήττα μόλις μία εβδομάδα πριν.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως στο ίδιο διάστημα την περασμένη χρονιά, ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν από τους πέντε, με τα μοναδικά θετικά αποτελέσματα να είναι δύο ισοπαλίες κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό.

Για να καταλάβει κανείς ακόμα περισσότερο την διαφορά μεταξύ της περσυνής ομάδας και της φετινής, το κλαμπ της ομώνυμης πόλης μέχρι την 11η αγωνιστική πέρυσι βρισκόταν 9ο την ίδια ώρα όπου φέτος μάχεται – και με πολλές ελπίδες – για μία θέση στην 5άδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς