15.7 C
Athens

Παναθηναϊκός Β’ – Καραϊσκάκης 2-2: Η γκολάρα του Ρούνεϊ στέρησε το τρίποντο στους Πράσινους (vid)

Ο Καραϊσκάκης είπε την τελευταία λέξη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β’ στην έδρα των Πρασίνων και τους στέρησε τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν μια δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες (2-2).

Οι Αρτινοί ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 5′ με το ωραίο σουτ του Ντοναλντόνι μετά από γύρισμα από τα δεξιά, με τους Πράσινους να απαντούν στο 32′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοχάρη (η παράβαση υποδείχθηκε για ανατροπή του Βαγιαννίδη).

Οι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα βρήκαν εκ νέου δίχτυα με νέο χτύπημα πέναλτι, αλλά στο 62′ ο Ρούνεϊ ήταν εκείνος που με καταπληκτική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Βονόρτας): Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (86’ Τσιριγώτης), Αντωνίου, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Μαραθωνίτης (62’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος (86’ Καρβούνης), Σαρδέλης (76’ Κούτσιας), Σέχου.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Τζουγκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Ναζίμ, Ρουμπανγκούκα (78’ Βαφειάδης), Ρούνεϊ, Δερμιτζάκης (85’ Κριστμάρεβιτς), Ντοναλντόνι (61’ Γαλεάδης), Σταμάτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς