23.4 C
Athens

Ο Κλοπ αποθέωσε ξανά τον Τσιμίκα: «Ξεχνάνε πόσο καλός είναι ο Ρόμπερτσον λόγω του Κώστα»

Ο Γερμανός τεχνικός έβγαλε για άλλη μία φορά το καπέλο στον πρώην άσο του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για ευχάριστο δίλημμα σχετική με την «κόντρα» του Έλληνα μπακ με τον Ρόμπερτσον για μία θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί ένα εκρηκτικό ξεκίνημα με τη Λίβερπουλ μετρώντας 8 νίκες και ισάριθμα clean sheets στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τη φανέλα των Ρεντς και σε ερώτηση για τον ανταγωνισμό που υπάρχει με τον Άντι Ρόμπερτσον για μία θέση στα αριστερά έκανε λόγο για «υγιή ανταγωνισμό» και αλληλοβοήθεια του ενός προς τον άλλον.

https://athlosnews.gr/tsimikas-alanthastos-gia-alli-mia-fora-paei-na-chtisei-istoriko-seri-me-ti-liverpoul/

Η ίδια ακριβώς ερώτηση έγινε αργότερα και στον Γιούργκεν Κλοπ, που για άλλη μια φορά ανέδειξε την εκτίμηση του για τον Έλληνα αμυντικό και υπογράμμισε την τεράστιο πρόοδο του μέσα στον τελευταίο χρόνο, λόγω της οποίας οι οπαδοί της Λίβερπουλ ξεχνούν την σημαντική απουσία του Σκωτσέζου μπακ.

«Ο κόσμος ξεχνάει πόσο καλός παίκτης είναι ο Ρόμπερτσον επειδή ο Τσιμίκας είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ευτυχώς που είναι τόσο καλός γιατί αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα.

Πριν από τον Τσιμίκα δεν είχαμε τέτοια καλή λύση για τη θέση σε κάθε περίπτωση. Δεν αμφισβητώ τον Ρόμπερτσον και είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη του Κώστα», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός για να προσθέσει στη συνέχεια σχετικά με τον ευχάριστο πονοκέφαλο που του δημιουργείται κάθε φορά που είναι και οι δύο διαθέσιμοι.

«Ωστόσο, ο Ρόμπο είναι ο Ρόμπο και είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Και παίρνεις το καλύτερο από τους παίκτες σου όταν τους εμπιστεύεσαι με διάρκεια. Όμως χαίρομαι πολύ για τον τρόπο που ανταποκρίνεται ο Κώστας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς