18 C
Athens

Τσιμίκας: Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον, χαρούμενος που τον έχω δίπλα μου

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί ένα εκρηκτικό ξεκίνημα με τη Λίβερπουλ μετρώντας 8 νίκες και ισάριθμα clean sheets στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τη φανέλα των Ρεντς και σε ερώτηση για τον ανταγωνισμό που υπάρχει με τον Άντι Ρόμπερτσον για μία θέση στα αριστερά έκανε λόγο για «υγιή ανταγωνισμό» και αλληλοβοήθεια του ενός προς τον άλλο.

Ο… Greek Scouser όπως τον αποκαλούν στο Λίβερπουλ διάγει ίσως το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του έως σήμερα, δημιουργώντας ευχάριστους πονοκεφάλους στον Γιούργκεν Κλοπ για τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε νέες του δηλώσεις στο σάιτ της Λίβερπουλ, πάντως, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ του ιδίου και του Σκωτσέζου μπακ, αλλά μία σχέση αλληλοστήριξης και ανάλογου θαυμασμού, με τον υγιή ανταγωνισμό να επικρατεί.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι:

«Είναι ένας υγιής ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον. Δουλεύουμε πολύ με τον Άντι στις προπονήσεις. Δίνουμε τα πάντα για την ομάδα. Είναι πολύ υγιές αυτό που κάνουμε. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε πολύ κοντά.

Αν κάποιος θέλει κάτι, ρωτάει τον άλλον. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο για την ομάδα και δουλεύουμε με σκοπό το καλό της Λίβερπουλ. Είμαι χαρούμενος που έχω δίπλα μου αυτό τον ποδοσφαιριστή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς