22.5 C
Athens

Τικίνιο: Αφιερώνω το γκολ στον εαυτό μου, έχω δουλέψει πολύ για να είμαι εδώ

Ο Τικίνιο σκόραρε το χρυσό γκολ του Ολυμπιακού στο 90′ απέναντι στη Φενέρ και οι Ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση, στοχεύοντας ακόμα και στην πρώτη την τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Ο Βραζιλιάνος φορ μίλησε στην COSMOTE TV μετά το ματς και υποστήριξε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη, ενώ αφιέρωσε το γκολ στον εαυτό του καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε, έχει δουλέψει πολύ για να βρίσκεται εδώ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ του: «Ήμουν προετοιμασμένος για το παιχνίδι, είχε προπονηθεί όλη την εβδομάδα, το πίστευα όταν μπήκα και το πέτυχα. Είμαι ευτυχισμένος, αλλά μετράνε περισσότερο οι τρεις βαθμοί. Το θέλαμε και το αξίζαμε».

Για την προετοιμασία της ομάδας του: «Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, ήταν αναμενόμενο ότι θα κάναμε καλύτερο. Θα ήταν άδικο εάν χάναμε, γιατί δουλέψαμε πολύ. Είχαμε τον έλεγχο, είναι στο παρελθόν πλέον και την Κυριακή έχουμε την επόμενη μάχη».

 

Για το παιχνίδι σε σχέση με την ήττα κόντρα στην Άιντραχτ: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Το σημερινό ήταν το παιχνίδι μας, αυτό με την Άιντραχτ όχι. Δίκαιο αυτό που συνέβη σήμερα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το πού αφιερώνει το γκολ: «Το αφιερώνω στον εαυτό μου, έχω δουλέψει πολύ για να είμαι εδώ, τα δίνω όλα. Το πίστευα και γι’ αυτό το αφιερώνω στον εαυτό μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς