15.9 C
Athens

Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του Μαραντόνα: «Μπορείς να κατέβεις να δούμε τη Νάπολι;»

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ο σπουδαίος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, αφήνοντας πίσω του τη στρογγυλή θεά που δίχως τη δική του παρουσία ξεφούσκωσε σε κάθε γωνιά που υπάρχουν γήπεδα σε αυτόν τον πλανήτη.

https://athlosnews.gr/ntiegko-armanto-marantona-kapote-o-theos-epaize-podosfairo/

Ο Μαραντόνα Τζούνιορ, γιος του αείμνηστου Ντιεγκίτο, δεν θα μπορούσε -όσο κι αν θα ήθελε- να ξεγράψει τη σημερινή ημερομηνία από τη μνήμη του και με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram «καλεί» τον πατέρα του να κατέβει στη Γη για μία τελευταία φορά. Για να τραγουδήσουν αγκαλιά, να γελάσουν παρέα και φυσικά να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους Νάπολι.

Η ανάρτηση του Μαραντόνα Τζούνιορ αγγίζει και όλους εμάς που κατά κάποιο τρόπο μεγαλώσαμε με τη μαγεία του Θεού της μπάλας, που μας άφησε νωρίς και ξαφνικά στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

«Θα μπορούσες να κατέβεις για τουλάχιστον ένα λεπτό, να με πάρεις μια αγκαλιά, να γελάσεις λίγο μαζί μου; Έχω τόσα πολλά να σου πω, τόσα τραγούδια να τραγουδήσουμε μαζί και να παρακολουθήσουμε τους αγώνες της Νάπολι. Μπαμπά, πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγες, ποιος ξέρει πού. Πέτα ψηλά όπως ξέρεις μόνο εσύ να κάνεις. Σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ», αναφέρει ο γιος το «D10S» που σίγουρα κάνει τσαλιμάκια και γελάει από εκεί ψηλά; Live is life εξάλλου…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς