23.7 C
Athens

O Κασάι στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι

Ο καλύτερος Ούγγρος διαιτητής και από τους πιο παλαιούς στην ελίτ διαιτητική κατηγορία της ΟΥΕΦΑ θα σφυρίξει τον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στην Αγγλία. Ο λόγος για τον Βίκτορ Κασάι, ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο, συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου, διαιτήτευσε τον πρώτο αγώνα των ερυθρολεύκων στους ομίλους του Champions League απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2-3) που έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σε αυτό το παιχνίδι έπαιξε αυστηρά 50-50.

Είναι η τρίτη φορά που ο Κασάι θα διευθύνει ματς του Ολυμπιακού καθώς το έκανε και το 2009 στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Άλκμααρ (1-0) πάλι στο Champions League.

Από ελληνικής πλευράς ο Κασάι έχει σφυρίξει επίσης το ματς Άρης-Σαραγόσα (1-0) στο κύπελλο UEFA το 2007 και την επόμενη σεζόν στο Champions League το Βέρντερ Βρέμης-Παναθηναϊκός (0-3). Επίσης πέρσι ορίστηκε στο Μπριζ-ΑΕΚ (0-0) στα πλέι οφ του Europa League. Η κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η συμμετοχή στον τελικό τoυ Champions League το 2011 όπου αναμετρήθηκαν η Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1).

Το παιχνίδι Μπέρνλι-Ολυμπιακός θα είναι το πρώτο του φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ας ευχηθούμε να μην κάνει σοβαρά λάθη σαν τον Βίντσιτς στο χθεσινό ματς των δύο ομάδων.

30 August 2018, 20:45 CET – Burnley (Turf Moor)
Burnley FC (ENG) – Olympiakós FC (GRE)
Referee: Viktor Kassai (HUN)
Assistant Referee 1: György Ring (HUN)
Assistant Referee 2: Vencel Tóth (HUN)
Fourth Official: Sándor Andó-Szabó (HUN)
UEFA Referee Observer: Vladimír Medveď (SVK)
UEFA Delegate: Rainer Koch (GER)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς