18.8 C
Athens

Ο Άρης εκθέτει την ΕΠΟ: Θα πληρώσει και το δικό της παράβολο για την υπόθεση του -6, διορία μέχρι τις 7/12 από το CAS

Ο Άρης κυνηγάει ακόμα την υπόθεση για το -6 λόγω της γνωστής υπόθεσης Λάσκοφ και στην τελευταία ημέρα της διορίας από το CAS φέρεται ότι αποφάσισε να καλύψει και το παράβολο αξίας 22.000 ευρώ της ΕΠΟ προκειμένου η υπόθεση να εκδικαστεί στις 7 Δεκεμβρίου και να πάρει πίσω τους 6 βαθμούς της αρχικής του τιμωρίας.

Αφού οι άνθρωποι της ΕΠΟ δεν ασχολήθηκαν και πολύ με την υπόθεση, παρά τις πολλαπλές ειδοποιήσεις του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης πήρε την απόφαση να πληρώσει από την τσέπη του το παράβολο των 22.000 ευρώ που υποχρεούταν να καταθέσει μέχρι σήμερα (24/11) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Πλέον από το CAS δόθηκε νέα διορία μέχρι τις 7/12 ώστε να εξοφληθεί το συγκεκριμένο ποσό από την ΕΠΟ, ενώ σε περίπτωση που δεν συμβεί θα αναλάβει να το καταβάλει ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Έτσι, ο Άρης, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, αναμένεται να βγάλει συνολικά 44.000 ευρώ από τα ταμεία του για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις ελπίδες αθώωσης του, ώστε να εκθέσει κι άλλο την ΕΠΟ και κατά κύριο λόγο να απαλλαγεί από την τιμωρία των 6 βαθμών, η οποία τον αφήνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης των Κιτρίνων στο CAS ορίστηκε για τις 7 Δεκεμβρίου και εφόσον αθωωθούν τότε η ΕΠΟ θα κληθεί να καλύψει η ίδια το ποσό των 44.000 ευρώ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς