15 C
Athens

Super League 2: Νέα ανατροπή στην υπόθεση της Ζακύνθου, θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα

Είναι το πρωτάθλημα των ανατροπών κι ας γίνονται στα… δικαστήρια! Η Super League 2, το μόνο πρωτάθλημα στην Ευρώπη που ξεκίνησε μέσα στον Νοέμβριο και βρήκε τηλεοπτική στέγη μετά τις πρώτες 3 αγωνιστικές συνεχίζει να μας εκπλήσσει, καθώς με μία ακόμη «πρωτοπορία» απέβαλε τη Ζάκυνθο από τη Λίγκα μετά τη συμμετοχή της στους πρώτους δύο αγώνες και τελικά την… επαναφέρει λίγες εβδομάδες αργότερα λόγω της δικαίωσης της ομάδα στο Διοικητικό Εφετείο!

Το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή ή μη της Ζακύνθου στο πρωτάθλημα της Super League 2 φαίνεται να έχει αίσιο τέλος για τη νησιώτικη ομάδα, αφού μετά τη νέα αίτηση αναστολής για το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο πρωτάθλημα, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών τη δικαίωσε διατάζοντας την ένταξή της στη νεοσύστατη Λίγκα της άλλοτε Β’ Εθνικής.

Πλέον, μένει να φανεί κατά πόσο οι Ζακυνθινοί θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε μεταγραφές ώστε να σχηματίσουν το ρόστερ τους και να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα της SL2 από την… 5η αγωνιστική το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς