19.2 C
Athens

Αιχμές για τη διαιτησία στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό: «Δεν θα παίζετε με τον ιδρώτα των παικτών μας»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας για το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε σήμερα (23/11) ο Παναθηναϊκός, που παρά την επικράτησή του έχει έντονα παράπονα από τα σφυρίγματα των διαιτητών της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, που όπως αναφέρει «θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα».

Επιπλέον οι Πράσινοι ρίχνουν αιχμές για τις μέχρι τώρα διαιτησίες στη «νέα εποχή του μπάσκετ» όπως την χαρακτηρίζουν επισημαίνοντας ότι χθες δεν ήταν η πρώτη φορά που παρατηρήθηκαν εξόφθαλμα λάθη.

Τέλος, η πράσινη ΚΑΕ ζητάει συγνώμη για «το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Προτού σας κρίνουμε αυστηρά για τη διαιτησία, όπως ζητήσατε, θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούμε συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς