19.7 C
Athens

«Ετοιμάζει βαλίτσες για Μάντσεστερ ο Ποτσετίνο, πρώτη επιλογή της Παρί ο Ζιντάν»

Και ξαφνικά προμηνύεται ντόμινο μεγάλων προπονητικών αλλαγών σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν ελέω… Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός προπονητής αποτελεί εδώ και και δύο μέρες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «Κόκκινων Διαβόλων» και σύμφωνα με το ESPN και τα γαλλικά Μέσα ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο προσδιορίζεται για αντικαταστάτης του, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα αναφέρουν τα ευρωπαϊκά μέσα, ο Αργεντίνος προπονητής είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τη διοίκηση Γκλέιζερ αφήνοντας σύξυλους τους ιδιοκτήτες της Παρί.

Βέβαια, η «Parisien» αναφέρει ότι ο Αλ Κελαϊφί δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν που βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο των Κόκκινων του Μάντσεστερ, με την κατάσταση να θυμίζει μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, κι ας έχουμε Νοέμβρη.

Τα πάντα αναφορικά με τις εξελίξεις στους πάγκους των δύο ομάδων και τη ξαφνική αλλαγή δεδομένων στην Παρί αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν ο Ποτσετίνο δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις για το δεδομένο ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ, που θέλει να βρει τον αντικαταστάτη του Σόλσκιερ πριν την διακοπή των Χριστουγέννων.

Μέχρι τότε βέβαια θα πορεύεται με τον Μάικλ Κάρικ αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική του Champions League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς