22.5 C
Athens

Ο Πίπεν στράφηκε ξανά κατά του Τζόρνταν: «Μεγάλος εγωιστής, το απόλαυσα όσο έλειπε από την ομάδα» (vid)

Σκότι Πίπεν και Μάικλ Τζόρνταν μας χάρισαν μερικές από τις πιο μαγικές στιγμές στην ιστορία του NBA με την τρομερή δεκαετία του 90′ στους Μπουλς, αλλά στο σήμερα δείχνουν πιο απόμακροι από ποτέ, με τον πρώτο να κάνει συνεχείς επιθέσεις στον απόλυτο και διαχρονικό σταρ του παγκοσμίου μπάσκετ.

https://athlosnews.gr/o-pipen-karfonei-ton-tzorntan-epaixe-me-gripi-kai-to-kanate-thema/

Στη νέα του επίθεση κατά του Τζόρνταν, ο Πίπεν ασχολήθηκε με τον εγωισμό του θρύλου των Μπουλς, αναφέροντας με νόημα ότι το διάστημα που απουσίαζε (μεταξύ του 1994 και του 1995) απόλαυσε περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο το μπάσκετ του στο Σικάγο, ακόμα κι αν οι «Ταύροι» ήταν αγνώριστοι και μακριά από τα νερά τους δίχως τον «Αir Jordan» στη σύνθεσή τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πίπεν σε συνέντευξή του σε περιοδικό της Αμερικής:

«Η απόφασή του να αποσυρθεί τότε ήταν μεγάλη, αλλά και εγωιστική. Όμως αυτός ήταν ο Μάικλ. Ήταν ένας τύπος που πίστευε πως μπορούσε να κάνει τα πάντα μόνος του», τόνισε αρχικά για να προσθέσει αναφορικά με την αγαπημένη του περίοδο στο Σικάγο.

«Δεν με ενόχλησε. Το 1994 και σε ένα κομμάτι του 1995 μάλλον ήταν οι σεζόν που διασκέδασα περισσότερο το μπάσκετ. Ήμασταν μια πολύ καλή ομάδα και απρόβλεπτη. Απολάμβανα να παίζω, ίσως περισσότερο από ποτέ άλλοτε στην καριέρα μου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς