16.6 C
Athens

Λίβερπουλ: Οι οπαδοί αποθεώνουν τον Τσιμίκα και ζητάνε να του δοθεί φανέλα βασικού αντί του Ρόμπερτσον!

Κώστας Τσιμίκας σημαίνει μηδέν στην άμυνα! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ξεκίνησε για έβδομη φορά φέτος ως βασικός στο ντέρμπι των Ρεντς με την Άρσεναλ, με τους γηπεδούχους να κρατάνε ξανά το μηδέν επεκτείνοντας το τρομερό ρεκόρ του… Κοστίνια, όπως χαρακτήρισε τον Τσιμίκα ο Φαμπίνιο μετά τη χθεσινή «τεσσάρα».

https://athlosnews.gr/liverpoul-arsenal-4-0-epivlitiki-epistrofi-stis-nikes-me-tessara-vid/

Ο διεθνής Έλληνας μπακ δεν αστειεύεται. Τις προάλλες στο FWS γράφαμε για τον τρόπο του παιχνιδιού του και τη μεγάλη ευκαιρία που του χάρισε ξανά η ποδοσφαιρική μοίρα με τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον. Ο εκπληκτικός και αήττητος «Τσίμι» όχι απλά την άρπαξε από τα μαλλιά αλλά πήρε με το μέρος του ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς των Κόκκινων του Λίβερπουλ, που βλέπουν στον 25χρονο αμυντικό τον μελλοντικό τους ήρωα στην άμυνα.

Το «ζεστό» χειροκρότημα του Άνφιλντ συνοδεύτηκε από την αποθέωση των συμπαικτών του, τη θετική ματιά του Γερμανού τεχνικού και την αποθέωση σε κάθε «γωνιά» του διαδικτύου.

«Όσο κι αν αγαπώ τον Ρόμπο δεν γίνεται να μην είναι ο Τσιμίκας βασικός. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα» ανέφερε ενδεικτικά ένας φίλος των Κόκκινων στα social media, με ακόμα περισσότερους να συμμερίζονται τη γνώμη του:

«Ας είναι ο Τσιμίκας από εδώ και πέρα το βασικό αριστερό μπακ», «Ο Τσιμίκας μας δίνει μια τελείως διαφορετική διάσταση αριστερά σε σχέση με τον Ρόμπερτσον, φανταστικοί και οι δυο. Το βάθος που θα ήθελα να δω και σε άλλες θέσεις. Το βάθος χάρη στο οποίο δεν έχεις εκπτώσεις στην ποιότητά σου όταν χρειάζεται να παίξει ο αναπληρωματικός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς