24 C
Athens

O Μέσι είχε συμπεριλάβει τον Ρόνι Λόπες στα 10 καλύτερα ταλέντα του 2015!

Ο Ρόνι Λόπες αποκτήθηκε φέτος από τον Ολυμπιακό, έχοντας αφήσει μία εξαιρετική παρακαταθήκη στη Σεβίλλη, όπου το ταλέντο του είχε αναγνωριστεί ακόμα και από τον Λιονέλ Μέσι.

Η παραπάνω πρόταση ακούγεται λίγο ουτοπική, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής «Mirror». Σύμφωνα λοιπόν με τους Άγγλους, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ στα μέσα του 2015 είχε κληθεί να ονομάσει τα 10 ονόματα που κατά τη δική του γνώμη θα προκαλούσαν ποδοσφαιρικό κρότο μέσα στα επόμενα χρόνια κι ανάμεσα σε αυτά βρισκόταν και ο τωρινός εξτρέμ του Ολυμπιακού!

Πέρα από τον 25χρονο άσο των Ερυθρολεύκων, στη σχετική λίστα του Μέσι βρισκόταν επίσης και οι Τίμο Βέρνερ και Μίραντσουκ που όντως κατάφεραν να ξεχωρίσουν αγωνιζόμενοι στο κορυφαίο επίπεδο μέχρι και σήμερα.

Όσο για τον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του τον Πέδρο Μαρτίνς, η τιμή ήταν μεγάλη, αλλά το κέρδος μόλις ένα ζευγάρι παπούτσια από την «πλούσια» συλλογή του Αργεντίνου, που σε γενική εικόνα δεν έπεσε και τόσο μέσα στις προβλέψεις του για τα νέα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, καθώς οι περισσότεροι από τις τελικές επιλογές του βρίσκονται στην αφάνεια.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς