24.6 C
Athens

Λαμία – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στο ματς λόγω του ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ!

Η διοίκηση της Super League δείχνει να νοιάζεται τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και προκειμένου αυτοί να προλάβουν να παρακολουθήσουν τόσο την ποδοσφαιρική αλλά και την μπασκετική ομάδα του «τριφυλλιού» το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (22/11) αποφάσισε να μετακινήσει κατά 1,5 ώρα το παιχνίδι της Λαμίας με τους Πράσινους για την 10η αγωνιστική τoυ πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ώστε να μην πέσει πάνω στο ντέρμπι «αιωνίων» της Basket League (19:30).

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της η Λίγκα έκανε γνωστό, δίχως να εξηγήσει τον λόγο, ότι το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στις 18:00 και όχι στις 19:30 όπως αρχικώς είχε προγραμματιστεί, με τη σκέψη όλων μας να πάει στο προφανές. Δεν θέλει το ματς να πέσει πάνω στο μεγάλο ντέρμπι του μπασκετικού πρωταθλήματος, που έχε ώρα εκκίνησης τις 19:30 στο ΣΕΦ.

Στη σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται ότι, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί, τη Δευτέρα 22.11.2021 στις 18:00 (αντί για 19:30).»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς