17.7 C
Athens

Λάζοβιτς στο FWS.GR: «Η ΑΕΚ το φαβορί, αλλά θα παλέψουμε»

Ο επιθετικός της Βίντι, Ντάρκο Λάζοβιτς, μίλησε στον Σταμάτη Βούλγαρη και το FWS.GR ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Πριν από τρία χρόνια ο Ντάρκο Λάζοβιτς είχε βρεθεί μια ανάσα από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο Σέρβος επιθετικός, μετά τη λήξη του αγώνα στη «Groupama Arena» μίλησε στο FWS.GR τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τη ρεβάνς στο «Σπύρος Λούης».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

– Ντάνκο η ομάδα σου γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν από την ΑΕΚ. Πως είναι τώρα τα πράγματα για τη Βίντι;

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμα δυσκολότερο από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έπαιξε εξαιρετικά. Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερο ματς. Εμείς θέλαμε να προσπαθήσουμε. Ξέραμε το βαθμό δυσκολίας. Τώρα υπάρχει η ρεβάνς στην Αθήνα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα είναι βουνό η προσπάθειά μας, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Όπως προανέφερα η ΑΕΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Με τη βοήθεια που θα έχει από τη συμπαράσταση του κόσμου της, το έργο μας θα είναι ακόμα δυσκολότερο. Αλλά θα παλέψουμε…».

– Ποιο ήταν το στοιχείο που έκρινε την έκβαση του ματς;

«Μέχρι την αποβολή έχω την αίσθηση ότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Μετά νομίζω ότι χάσαμε τον έλεγχο. Η ΑΕΚ δεν πήρε απλά τα ηνία του αγώνα αλλά αποδείχθηκε ότι με παίκτη λιγότερο δεν μπορούσαμε να την αντιμετωπίσουμε…».

– Είναι ρεαλιστικό αν πούμε ότι πλέον η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί;

«Η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητές μας για πρόκριση μετά το 1-2 είναι λίγες. Όμως εμείς πιστεύομε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς