23.5 C
Athens

Από «αιώνιοι εχθροί», μαζί στην προπόνηση: Η Παρί ένωσε Μέσι και Ράμος μετά από 15 χρόνια αντιπαλότητας

Τελικά, το είδαμε κι αυτό. Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος μοιράστηκαν για πρώτη φορά το ίδιο γήπεδο στη σημερινή (19/11) προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αποκλείεται το Σάββατο κόντρα στη Ναντ να αγωνιστούν για πρώτη φορά ως συμπαίκτες στη Ligue 1.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέστρεψε μόλις χθες από την πατρίδα του μετά την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα τελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ και είδε τον Ισπανό στόπερ και πρώην… εχθρό του από τα χρόνια τους στη La Liga να έχει βρει ξανά τον αγωνιστικό ρυθμό του και να θέτει υποψηφιότητα μέχρι και για τη βασικά ενδεκάδα στο επόμενο παιχνίδι των Παριζιάνων.

Τα «κλικς» που τους ενώνουν παραξενεύουν τους πάντες, αλλά την ίδια στιγμή μας φανερώνουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα παραπάνω από 90 λεπτά μαγείας και πάθους εντός του αγωνιστικού χώρου. Από εκεί και πέρα τα πάντα σβήνονται, όπως στις ταινίες, και οι ποδοσφαιριστές σπανίως κρατούν κακία. Στην περίπτωση των Μέσι και Ράμος άλλωστε ο σεβασμός είναι αμοιβαίος και πλέον μένει να ανακαλύψουμε την όποια χημεία τους και στο χορτάρι του «Παρκ Ντε Πρενς».

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη κοινή τους προπόνηση με τα χρώματα της Παρί:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς