21 C
Athens

Υπ’ ατμόν στην εθνική Πολωνίας ο Πάουλο Σόουζα

Η Πολωνία θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ της διοργάνωσης τον Μάρτιο 2022 καθώς κατέλαβε τη 2η θέση στον όμιλο της και μάλιστα ολοκληρώνοντας τη διαδικασία της προκριματικής φάσης με εντός έδρας ήττα (1-2) από την Ουγγαρία.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα παρότι δεν έπαιξε ρόλο στην τελική κατάταξη προκάλεσε το ξέσπασμα του Σίζαρι Κουλέσα, νυν προέδρου της πολωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο οποίος σύμφωνα με τα πολωνικά Μέσα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του στο πρόσωπο του Πάουλο Σόουζα.

Τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως για τον 51χρονο Πορτογάλο προπονητή δεν εκφράζεται αισιοδοξία από πλευράς διοίκησης πως μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις για αυτό και δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να παρθούν αποφάσεις που θα αφορούν ακόμα και σε πιθανή απομάκρυνση του.

Ο Σόουζα ανέλαβε την εθνική Πολωνίας τον Ιανουάριο 2021 και στο Euro δεν κατάφερε να την οδηγήσει στη νοκ άουτ φάση γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στους ομίλους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς