22.5 C
Athens

Με πρωτοβουλία Καρυπίδη ο Άρης θα εξοφλήσει το ποσό των 31.000 ευρώ στην οικογένεια Τσουμάνη

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου Τσουμάνη απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Άρης για την εξόφληση παλαιότερων οφειλών προς το πρόσωπο του πρώην ποδοσφαιριστή και οι Κίτρινοι μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους απάντησαν άμεσα, αναφέροντας ότι κατ’ εξαίρεση ο Θόδωρος Καρυπίδης θα τακτοποιήσει το συγκεκριμένο ζήτημα, προς τιμήν του εκλιπόντος.

https://athlosnews.gr/i-oikogeneia-tsoumani-esteile-exodiko-stin-pae-aris-zitontas-31-000-evro/

Στο έγγραφο της οικογένειας Τσουμάνη αναφέρεται ότι: «παρότι εσείς προσωπικά ως νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (σ.σ. Θόδωρος Καρυπίδης) προς τιμή σας δεν του χρωστάγατε ούτε ένα ευρώ, γνωρίζετε όμως ότι κι ο Νίκος είναι ένα από τα αδικημένα παιδιά της παλιάς διοικητικής κατάστασης της ΠΑΕ που έχασαν τα δεδουλευμένα τους. Εκείνη η στοιχειωμένη απόφαση της ΠΕΕΟΔ (607του 2014 ) δυστυχώς παρέμεινε μέχρι φέτος ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΗ, παρότι αναγκαστήκατε με σειρά αποφάσεων, είτε του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, είτε του CAS, να πληρώσετε από την τσέπη σας τους συμπαίκτες του ΚΟΝΤΟΒΑ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ, όπως και τους SISTON,UMBIDES,PORTILLA κλπ.

Θεωρούμε ότι μπροστά στα τουλάχιστον 3.000.000€ που άδικα πληρώσατε για τα σπασμένα άλλων, το ποσό των 50.000€ που μαζί με τους τόκους ποτέ δεν πληρώθηκε στον Νίκο, ωχριά και τόσο για σας, όσο και για την ΠΑΕ. Σαν οικογένεια αποφασίσαμε για να αποκαταστήσουμε τουλάχιστον ηθικά το παιδί και τον αδελφό μας, να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμενα του από όλες τις ομάδες που δεν του τα πλήρωσαν».

Στη σχετική απάντηση της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Προς αποφυγή παρερμηνειών, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ξεκαθαρίσει ότι η απαίτηση των 31.000 ευρώ από την οικογένεια του αδικοχαμένου, Νίκου Τσουμάνη, αφορά σε χρέος της παλιάς ΠΑΕ και καμία σχέση δεν έχει με την διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη.

Αφορά απαίτηση του 2014 και αποτελεί οφειλή που άφησαν οι καταστροφείς του ΑΡΗ, Δημήτρης Ηλιάδης και Λάμπρος Σκόρδας.

Παρόλα αυτά, κατ’ εξαίρεση για τη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει να τακτοποιήσει την οφειλή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς