20.1 C
Athens

Το μήνυμα του Μέσι για το Μουντιάλ του Κατάρ και τους στόχους του με την Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πανευτυχής μετά την πρόκριση της Αργεντινής στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το 2022 στο Κατάρ.

Η Αλμπισελέστε πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό απέναντι στη Βραζιλία και εξασφάλισε την παρουσία της στο 13ο σερί Μουντιάλ, κάτι που σύμφωνα με τον 34χρονο αστέρα επισφράγισε μία εξαιρετική και αξέχαστη χρονιά σε αθλητικά πλαίσια για την πατρίδα του.

Μάλιστα, μέσω της ανάρτησής του στο Instagram ο Μέσι αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα με τη φανέλα της Παρί, λέγοντας ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε η ομάδα του Παρισιού να διεκδικήσει μέχρι τέλους όλους τους στόχους της.

Στη δημοσίευσή του ο «μάγος» της Αργεντινής αναφέρει:

«Μόλις προσγειώθηκα στο Παρίσι με την απέραντη χαρά που πέτυχα τον στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Είναι χωρίς αμφιβολία το κερασάκι στην τούρτα μιας πολύ ιδιαίτερης χρονιάς που ζήσαμε μαζί με την Αργεντινή. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλη την αγάπη που μας δίνετε. Τον Ιανουάριο θα τα ξαναπούμε».

Όσο για την Παρί: «Τώρα είναι ώρα να αλλάξουμε, γιατί επίσης, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να δουλέψω για να τα πετύχω τους στόχους που θέσαμε με την Παρί. Απομένει μόνο ενάμιση μήνας πριν από το 2022 και θα ήθελα να τελειώσει φέτος η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με περισσότερες καλές στιγμές που μπορούμε να πετύχουμε στη Γαλλία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς