18.2 C
Athens

Νιουκάστλ: Καλοβλέπει τις περιπτώσεις δύο πρωτοκλασάτων παικτών της Ίντερ

Η εποχή των Αράβων τώρα ξεκίνησε στη Νιουκάστλ και στο διάβα της αναμένεται να προκαλέσει οικονομικό και αγωνιστικό πανικό για τα επίπεδα της Premier League.

Η διοίκηση των «Καρακάξων» ετοιμάζει από τώρα τις πρώτες πρωτοκλασάτες κινήσεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έχοντας βάλει στο στόχαστρο μερικά ονόματα από το πάνω ράφι των ευρωπαϊκών «γιγάντων».

Ανάμεσα τους και η Ίντερ, το ρόστερ της οποίας αλλάζει ανά τακτικά διαστήματα, καθώς οι οικονομικοί πόροι των Μιλανέζων δεν έχουν φτάσει σε ένα σταθερό σημείο, ώστε να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Το περασμένο καλοκαίρι την πάτησαν με τον Λουκάκου και απ’ ότι φαίνεται οι μνηστήρες από το Νησί είναι πολλοί και της χαλάνε συνεχώς τα σχέδια. Ή της γεμίζουν τα ταμεία, ανάλογα πως το ερμηνεύει κανείς.

Στο δια ταύτα, ο Έντι Χάου φαίνεται να καλοβλέπει τις περιπτώσεις των Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Στέφαν Ντε Φράι για να ενισχύσει την μεσοαμυντική λειτουργία της νέας του ομάδας.

Οι περιπτώσεις των δύο προαναφερθέντων μόνο εύκολες δεν φαντάζουν, καθώς αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο έως το 2023 στο Μιλάνο, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στο τελικό ποσό της κρούσης -εφόσον αυτή γίνει- προς την Ίντερ, που σύμφωνα με τους «Τimes» θα είναι ικανό να πείσει τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας, ώστε σε πρώτη φάση να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Νιουκάστλ διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό deal.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς