16.6 C
Athens

Βόμβα από τον Σάντος: Αποχωρεί από την Πορτογαλία αν δεν προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Και ξαφνικά, βόμβα αποχώρησης. Οι δρόμοι του παλιού μας γνώριμου Φερνάντο Σάντος και της εθνικής Πορτογαλίας αναμένεται να χωριστούν εφόσον η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν καταφέρει να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ μέσα από τα μπαράζ του ερχόμενου Μαρτίου!

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός που έκανε την αυτοκριτική του μετά την «σκληρή» ήττα από τη Σερβία στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών, όπου ουσιαστικά εξέθεσε τον ίδιο και την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, που εντέλει ήταν κι αυτή που την καταδίκασε.

https://athlosnews.gr/portogalia-to-poso-mamouth-pou-prepei-na-parei-o-santos-an-apolythei/?fbclid=IwAR1lf4gSAPi2-RFsAcSH4uF9126gK9jo69e2K1KNwNCqfJLIY8FtdLVz8pI

«Αν δεν περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα αποχωρήσω. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε αν συμβεί αυτό. Αλλά δεν θα συμβεί. Έχω δώσει αυτή την υπόσχεση στον πρόεδρο. Όσο πετυχαίνουμε τους στόχους μας, θα πορευόμαστε παρέα. Όχι λόγω της συμπάθειάς μας ή της φιλίας μας. Οι προσωπικές μας σχέσεις δεν μετράνε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του άλλοτε τεχνικού της εθνικής Ελλάδας που μέσα σε μία επταετία στο τιμόνι των Ιβήρων έχει σηκώσει το Euro και το Nations League, έχοντας ως προπονητής το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην ιστορία της ομάδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς