22.8 C
Athens

AEK: Πώς σκοπεύει ο Γιαννίκης να χτυπήσει τον Ολυμπιακό

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει (21/11) και ο Αργύρης Γιαννίκης καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα ο οποίος είναι από αυτούς που έχουν «σημαδέψει» στην Ένωση.

Ο Ολυμπιακός είναι στόχος για κάθε ομάδα που θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και σίγουρα οι αντίπαλοί του δίνουν μεγάλο βάρος στους μεταξύ τους αγώνες. Έτσι και στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές, με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει ήδη τις ιδέες για το πως θα αντιμετωπίσει τους Ερυθρόλευκους.

Ο προπονητής της Ένωσης θα ξέρει αύριο αν οι Τσούμπερ και Αραούχο θα είναι απόλυτα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αφού αυτό θα κριθεί από τις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα ο Μάνταλος θα είναι στην ενδεκάδα, στην οποία σίγουρη θέση έχουν οι Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Βράνιες και Σιμάνσκι. Τις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν οι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ανσαριφάρντ Μισελέν, Ρότα και Μήτογλου.

Τα πάντα φυσικά θα εξαρτηθούν όπως σας προαναφέραμε στις επόμενες προπονήσεις, όμως οι παίκτες που είναι στο μυαλό του Γιαννίκη, είναι οι παραπάνω και θα δώσουν μεταξύ τους μάχη για μια θέση στην ενδεκάδα…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς