18.7 C
Athens

Αυτό είναι το «διαμαντάκι» που θέλει να φέρει ο Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Η εποχή του προπονητή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει κι επίσημα, με τον Ισπανό τεχνικό να οραματίζεται ήδη τους «Μπλαουγκράνα» της δικής του εποχής.

Η Μπάρτσα δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της σε πολλά επίπεδα, όντας πολύ μακριά από τα αγωνιστικά «θέλω» του νέου της προπονητή, που τυγχάνει να είναι και θρύλος του συλλόγου.

Η νοοτροπία νικητή του Τσάβι έρχεται για να… δέσει ιδανικά με το αρκετά ποιοτικό αλλά ανέτοιμο ρόστερ των Καταλανών, που σίγουρα χρειάζεται διορθώσεις. Σε μεταγραφικό επίπεδο, αυτές οι διορθώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν, καθώς η λίστα του Καταλανού προπονητή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι μεγάλη και αρκετά ακριβή.

Ανάμεσα στο ονόματα που έχει ξεχωρίσει ο Τσάβι βρίσκεται κι αυτό του Καρίμ Αντεγέμι, που «βγάζει μάτια» φέτος με την Σάλτσμπουργκ. O ταλαντούχος 19χρονος Γερμανός μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2014 με τους Αυστριακούς, αλλά σύμφωνα με τα μέσα της Ισπανίας το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα είναι από μόνο του ικανό για να οδηγήσει σε πρόωρη μετακόμιση προς την Βαρκελώνη.

Βέβαια, οι οικονομική κατάσταση των Culers δεν είναι και στα καλύτερα της, κάτι που προς το παρόν πάει προς το πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Τα πάντα, αναφορικά με την υπόθεση «Αντεγέμι» θα κριθούν μέσα στους επόμενους 2 μήνες, όπου δεν αποκλείεται να έρθει και η πρώτη επίσημη πρόταση στα γραφεία της Σάλτσμπουργκ (ζητάει περίπου 30 εκατ. ευρώ) για τον θαυματουργό 19χρονο, που έχει πετύχει ήδη 14 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς