22.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Πιτόν για μία θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας

Από το καλοκαίρι μέχρι τον Χειμώνα, μία μεταγραφολογία δρόμος! Ο Ολυμπιακός είχε ψαχτεί για έναν βασικό αριστερό μπακ και το καλοκαίρι, με το πολυεργαλείο Καρμπόβνικ να επιλέγεται την τελευταία στιγμή και τους υπόλοιπους να παραμένουν στη λίστα των υποψηφίων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Χειμώνα.

Ανάμεσά τους και το όνομα του Βραζιλιάνου -με ιταλικό διαβατήριο- Λούκας Πιτόν της Κορίνθιανς. Τα μέσα στη Βραζιλία επαναφέρουν τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 21χρονο αμυντικό, που όπως γράφεται θέλει να φύγει από την πατρίδια του, δοκιμάζοντας το αγωνιστικά όρια του για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Σύμφωνα πάντα με τους Βραζιλιάνους, οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να επανέλθουν για την περίπτωση του Πιτόν με νέα προσφορά προς την Κορίνθιανς, που έχει «δεμένο» τον παίκτη με συμβόλαιο έως και τον Δεκέμβριο του 2022.

Βέβαια, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με την τελική προσφορά -εφόσον αυτή κατατεθεί- των πρωταθλητών Ελλάδας προς τη βραζιλιάνικη ομάδα, με δεδομένο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνεται για τη συγκεκριμένη θέση, θέλοντας να δίνει και ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Πιτόν αγωνίζεται από τον Ιούλιο του 2019 στην Κορίνθιανς, μετρώντας 52 συμμετοχές με τη φανέλα της και ένα γκολ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς