18.8 C
Athens

Αντετοκούνμπο: Η επόμενη πρόκληση μπορεί να μην είναι στο Μιλγουόκι

Μια εκπληκτική συνέντευξη – και υπέροχη φωτογράφιση – του Γιάννη Αντετοκούνμπο φιλοξενεί το GQ το οποίο έβγαλε την… είδηση!

Ο πρωταθλητής με τους Μπακς αποκάλυψε πως η επόμενη πρόκληση μπορεί να μην είναι στο Μιλγουόκι αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του!

«Μια πρόκληση ήταν να φέρουμε ένα πρωτάθλημα εδώ και το κάναμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το κάναμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Απλώς μου αρέσουν οι προκλήσεις. Ποια είναι η επόμενη πρόκληση; Η επόμενη πρόκληση μπορεί να μην είναι εδώ. Εγώ και η οικογένειά μου επιλέξαμε να μείνουμε σε αυτήν την πόλη που όλοι αγαπάμε και μας έχει φροντίσει – προς το παρόν. Σε δύο χρόνια, αυτό μπορεί να αλλάξει. Είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Είμαι πάντα ειλικρινής. Λατρεύω αυτή η πόλη. Λατρεύω αυτήν την κοινότητα. Θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο», ανέφερε αρχικά, με τον ατζέντη του MVP του NBA, Άλεξ Σαράτση να ερμηνεύει τις δηλώσεις του παίκτη του με συγκεκριμένο σχόλιο:

«Δεν νομίζω ότι είναι, “σκέφτομαι να φύγω από τους Μπακς”, αλλά νομίζω ότι είναι πραγματικά σαν: “Εντάξει, έφτασα στο απόγειο. Η επόμενη πρόκληση είναι, ας το επαναλάβουμε”», υποστήριξε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς