22.5 C
Athens

Καταθέτει ως μάρτυρας στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Χαμραουί ο Αμπιντάλ!

Ο ξυλοδαρμός της παίκτριας της Παρί φέρνει στην υπόθεση και τον Ερίκ Αμπιντάλ - Διαβάστε με ποιον τρόπο εμπλέκεται με την Κίρα Χαμραουί ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Λιόν, που για ένα φεγγάρι πέρασε και από τον Ολυμπιακό στο τέλος της καριέρας του

Περιπέτειες με το νόμο θα έχει κατά κάποιον τρόπο ο Ερίκ Αμπιντάλ, αφού κλήθηκε από την Αστυνομία στη Γαλλία να καταθέσει για την υπόθεση της Κίρα Χαμραουί, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν μία εβδομάδα στο Παρίσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής «Le Monde» η βασική ύποπτος και συμπαίκτρια της Αμανίτα Ντιαλό προς το παρόν βγαίνει από το κάδρο των ανακρίσεων, καθώς οι έρευνες έχουν προχωρήσει και αναφέρουν ότι τα κίνητρα της επίθεσης δεν ήταν αθλητικά, αλλά αφορούσαν την προσωπική ζωή της Χαμραουί.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, το τηλέφωνο του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού βρίσκεται αρκετά ψηλά στις επαφές του θύματος, με τον 42χρονο να καλείται ενώπιον του δικαστή για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και τη δική του ερμηνεία για το συμβάν.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θύμα φέρεται να τηλεφώνησε στον Γάλλο πρώην ποδοσφαιριστή μία μέρα μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Ο Αμπιντάλ είναι παντρεμένος με την πρώην γυμνάστρια Χαγέτ Κεμπίρ από το 2003 και έχουν μαζί πέντε παιδιά και ο Εισαγγελέας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να την καλέσει επίσης για εξηγήσεις ως μάρτυρας κι όχι ως ύποπτη, καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις των προηγούμενων ημερών οι δύο δράστες κατά τη στιγμή της επίθεσης, φώναξαν στη Χαμραουί: «Σου αρέσει αυτό; Να κοιμάσαι με παντρεμένους άνδρες;».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς